lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kuinka tätä blogia luetaan

Aloita lyhyistä kirjoituksista Haaveammattiin ja Miten oppia kaikki kerralla. Ne löydät aivan tämän blogin alareunasta: kolmas ja ensimmäinen blogimerkintä (numeroituna otsikoissa 1. ja 2.).
Lue sen jälkeen Elämänohjeita-osiosta (edellisten ylllä) koiran kuvaan liittyvä ohje kuvan alta.

Jos olet kiinnostunut alanvaihdosta, lue lisäksi Elämänohjeita-osio, joka on aika pitkä ja alkaa hiukan tämän blogin puolivälin alapuolelta.

Vain jos olet juuttunut vanhalle ikävälle alalle, jolta haluaisit välttämättä pois, niin lue Ohjeita vanhalta ikävältä alalta poispääsyyn, sekä muut myöhemmät kirjoitukset. Jo tuo yksi osio on tosi pitkä: yli puolet tästä blogista. Mutta sitä ennen pitäisi lukea ainakin nuo ensimmäiset: Haaveammattiin ja Miten oppia kaikki kerralla sekä Elämänohjeita-osion kuvaan liittyvä ohje.

* * *

Tämä blogi opettaa vain lahjat ja taidot. Työnhakuneuvoja saa muualta, esim. työvoimatoimistoista - ja työpaikkojen tiedusteleminen opettaa kunkin ammattialan meininkiä. Työnhakuneuvoja kannattaa kysellä niiden alojen ihmisiltä, joille aloille itse mieluiten haluaa, ja ei ollenkaan niiden alojen ihmisiltä, joille ei halua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti