perjantai 10. toukokuuta 2013

Haluatko tukea tätä blogia?

Ammatinvalinta on ihmiselämän suurimpia tienristeyksiä eri tulevaisuudenvaihtoehtojen välillä. Olen tässä blogissa yrittänyt luoda tietä parempaan, unelmien toteuttamiseen. Jos pidit blogistani ja koit sen auttaneen parempaan päin ammatinvalinnassasi, niin jos haluat tukea tätä blogia rahallisesti jotenkin, niin voit ostaa minulta tämän blogin monisteena 25 eurolla + postikulut. Moniste on sama kuin tämä blogi, mutta ilman kuvia, ja se on siis myytävänä tällaisten ohjeiden laatimisen tukemistarkoituksessa. Monisteen kannessa on taito-ohjeena toimiva koiran kuva. Jos haluat tukea suuremmalla summalla, voit ostaa useampia monisteita. Mutta ennen kaikkea lue blogi neuvotussa järjestyksessä. Toivon mukaan se auttaa sinua luomaan paljon paremman tulevaisuuden itsellesi ja niille, joille sitä suosittelet... Onnea matkaan! Yst. terv. Kaisa Hannele Tervola   hannele.tervola@gmail.com tai Soita p. 040 930 4899!
Voin myös maalata muotokuvia valokuvien pohjalta.
Muotokuvien maalaamisesta:
Muotokuvaa maalatessa on henki tärkein ja muoto vähemmän tärkeä, jottei kuvasta tule lättänä.
Jollei ole mallia vaan maalaa valokuvasta, niin olisi hyvä, jos olisi muutama kuva, joista saa käsityksen siitä, millainen malli tyypillisesti on.
Aloitetaan etsimällä kiva näkökulma ja katsomistapa, jossa malli on edukseen etenkin tunnelman ja kiehtovuuden osalta.
Maalataan ensin kokonaishahmoa ja silmät, joihin kumpaankin voidaan myöhemmin palata uudelleen.
Maalataan kukin kasvojen osa tiedostaen, mitä ne kertovat ihmisen luonteesta, mutta maalataan ne isomman kokonaisuuden osina niin, että henkilön tunnelma dominoi.

Mielelläni kokeilisin maalata ihmisiä valokuvista: hannele.tervola@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti